För säkra tak boka takinspektion

Om företaget

Taksäkerhet Stockholm har lång erfarenhet av taksäkerhetslösningar och har  renoverat och lagt om flera hundra tak i Stockholm. Detta gör att vi har takläggare som har många års erfarenhet och har mängder av referenskunder runt om i hela stor-Stockholm.

Anlitar du oss garanterar vi att takrenoveringen utförs av takläggare som är specialister på plåtarbeten och takarbeten. Vi ser alltid till att arbetet utförs på bästa sätt med takmaterial av erkända leverantörer med både bra kavalite och garantier.En av våra grundpelare i verksamheten är att vi ska använda oss av det bästa materialet för er typ av tak. Detta ger dig som kund bättre garantier  på både arbete och material.

Vi har med åren blivit experter på taksäkerhet för att vi  brinner för detta. Vi har med glädje sett det ökade fokuset på taksäkerhet och fr.o.m 2015 är det nya krav på taksäkerhet enligt Plan och Bygglagen samt Arbetsmiljölagen.

Kontakta oss för en kostnadsfri takinspektion gällande taksäkerheten vi lovar att återkomma inom 24 timmar.

Vi lämnar då förslag på vilken utrustning som passar ert tak bäst i  form av takstegar, snörasskydd, gångbryggor, fasadstegar  m.m.

Vi utför även övriga takarbeten som  takreparationer och takomläggningar av  tegeltak, papptak, och plåttak samt takplåttaksmålning som vi är riktigt bra på. Takavrinning och byte av hängrännor och stuprör sker oftast vid större takrenoveringar men kan också göras separat.

Vi utför även fasadrenovering, fasadbyten, takskottning och istappsröjning.

Låt oss göra en takinspektion.

Fyll i offertförfrågan.